Apa de trandafiri Chtoura Garden 250ml
Descriere
Caracteristici: produs natural, conventional
Ingrediente: apa, esenta de trandafiri
Greutate neta: 250ml
Puterea tamaduitoare a trandafirului sta in parfum si petalele bogate in acid citric, flavonoide, saponozide, steroli, cianina, fructoza, acid malic, sucroza, tanin, vitaminele A, B, C, D, E, P si K, precum si calciu, fosfor, fier, ulei volatil, geraniol si citonelol.
Cu siguranta va place parfumul trandafirilor de gradina. Dar stiati ca acest parfum atenueaza starile de anxietate, durerile de cap, va ajuta sa va concentrati mai bine si chiar alunga stresul? In plus, uleiurile esentiale de trandafir, parfumurile si lumanarile de camera confera o stare de armonie, combat insomnia si stimuleaza buna dispozitie. Petalele de trandafir nu sunt utilizate doar pentru realizarea de creme, sapunuri, lotiuni, geluri de dus si rujuri, ci si pentru realizarea de parfumuri.
Beneficii in cosmetica:
- Reduce petele roșii. Roșeața tenului este cauzată în principal de dilatarea capilarelor. Grație efectului astringent pe care îl are asupra acestor vase aflate chiar sub nivelul pielii, este un produs excelent împotriva petelor roșii și rozaceei.
- Calmează pielea iritată specifică tenului uscat și sensibil, dar și iritațiile cauzate de eczeme. De asemenea, este utilă în îngrijirea pielii după epilare.
- Revigorează tenul în câteva secunde. Oricând ai nevoie de un mic refresh, poți pulveriza apă de trandafiri direct pe piele!
- Previne și reduce acneea. Cu proprietăți antibacteriene și antiseptice, este utilă persoanelor care se confruntă cu forme ușoare de acnee.
- Curăță porii și este un demachiant eficient. Se utilizează câteva picături pe discheta de bumbac sau poate fi adăugată direct în produsele preferate pentru demachiere.
Cum o folosim in bucatarie? Datorită gustului dulceag și aromei florale pe care o conferă preparatelor, apa de trandafiri este folosită mai ales pentru pregătirea deserturilor, înlocuind cu succes vanilia.
O poți include în rețete de înghețată, în budinci, prăjituri, torturi, tarte, sorbet și brioșe, sau poți adăuga câteva picături chiar și în gemuri și dulceață, în special sortimentele de căpșuni, piersici, zmeură și rubarbă.