Faina din macese 250 g
Descriere
Făina produsă prin măcinarea semințelor de măceș nu numai că are un conținut remarcabil de vitamina C, ci este și o sursă naturală de vitamine (retinol), minerale, antioxidanți (licopen, beta-caroten) și acizi grași esențiali (acid linoleic-Ω6, acid linolenic). -Ω3).
Gustul său plăcut acru (conținut ridicat de vitamina C!) permite o gamă largă de utilizări pentru toți membrii familiei, de la copii mici până la membrii mai mari ai familiei.
Tot ce trebuie să faci este să amesteci 1-2 lingurițe de făină măcinată în 2-3 dl de lichid, care poate fi apă, suc, iaurt, și să bei. Puteți chiar să-l amestecați în muesli de dimineață sau să îl folosiți pentru a face prăjituri.
Ingrediente: 100% faina din seminte de macese
Greutate neta: 250 g
Tara de origine: Ungaria
Recomandare de utilizare: se amesteca 1-2 lingurite de pulbere in 2-3 dl de lichid (apa, suc de fructe, iaurt), dar se poate amesteca si cu musli de dimineata.
Extern: 1 linguriță de ulei vegetal presat la rece (ulei de măceș, ulei de sâmburi de struguri), amestecați aceeași cantitate de sămânță de măceș măcinat, aplicați un strat subțire pe piele, apoi după 10 minute de timp de expunere, frecați pielea cu mișcări de frecat.